Esküvőnk napja

2017. május 13., 17 óra

Sauska Pince 

Május 13. szombat 17.00

                                7773 Villány, 048/10 hrsz, Magyarország                                     (A főút mentén lefele található, húzd feljebb a térképet és már látszik is a bal alsó sarokban!)

Szállás

Általunk javasolt szállások

Hotelek / Panziók: Bock Hotel Ermitage (wellness), Gere Crocus Hotel (wellness), Halasi Pince, Gere Tamás és Zsolt Diófa Panzió 

Vendégházak: szallas.hu/villany 

Kollégium: www.telekiszakkepzo.hu

Pincelátogatás és Borkóstoló

a szombati szertartás előtt


Habár a ceremónia csak 17.00 órakor kezdődik, a korábban érkezőknek és érdeklődőknek lehetősége lesz a helyszínen egy pincelátogatás keretében előkóstolni az este borait és megismerni a borászatot. A nagy érdeklődésre való tekintettel 3 csoportot indítunk: 15.30 és 16.00 magyar nyelven, 16.30-kor angol nyelven, helyek érkezési sorrendben, kb. 15 fő/csoport. 16.00-tól vendégváró falatkák és italok a hátsó teraszon. Egészségetekre! :)

Közlekedés a szállás és az esküvő között

Esküvői Buszjárat SZOMBATON

Mivel a borászat a falun kívül található (kb. 10 perc gyalog), azoknak akik nem szeretnének sem vezetni, sem sétálni, lehetősége lesz igénybe venni egy általunk szervezett kisbuszt, odafele és visszafele is.  Odafele telefonon kell hívni a sofőrt szombaton napközben, és egyénileg egyeztetni vele mikorra és hova menjen.

Elérhetősége: Makai Zsolt +3630 947 4674 

A hazafelé út teljesen rugalmas, a Sauska személyzeténél vagy a Ceremóniamesternél lehet kérni a buszt amikor távozni szeretnétek.

Parkolási lehetőség van bőven a borászatnál, azoknak, akik inkább vezetnének. Az autókat akár éjszakára is ott lehet hagyni és másnap érte menni.

Azoknak, akik már pénteken lejönnek...

Örülünk, hogy ilyen sokan jeleztétek, hogy szívesen velünk töltitek az esküvő mindkét napját. Pénteken a hivatalos szertartás 16.30-kor kezdődik, a Rendezvény téren található önkormányzati épületben (Villány, Ady Endre fasor). Utána lesz egy kis közös fotózkodás a téren, majd együtt átmegyünk a Héhl Pince és Panzióba, ahol kerti bográcsozással és borozgatással készültünk.  Cím: Villány, Dózsa György út 27.

A ceremóniához nem kell túlságosan kiöltözni, farmer, inggel / blúzzal teljesen elegendő. 

A bográcsozásra hozzatok kényelmes, meleg ruhát mivel szabadtéri program lesz és este 13-15 fok várható... Terveink szerint kb. 18.00 óra körül kezdünk.

A weboldalt sok szeretettel készítette Kata & Dani és minden jog fenntartva számukra.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el